آشنایی با چراغ اتاق عمل و مزایا و ویژگی ها

۱ بازديد

   آشنایی با چراغ اتاق عمل و مزایا و ویژگی ها

فروشگاه به توان تجهیز احیا نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل جراحی و لوازم جانبی چراغ اتاق عمل

چراغ‌های جراحی که به عنوان چراغ‌ اتاق عمل نیز شناخته می‌شوند، وسایل روشنایی تخصصی هستند که در بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها به‌ویژه در اتاق‌های عمل برای روش‌های مختلف جراحی استفاده می‌شوند. این چراغ ها نور خنکی را منتشر می کنند که نور طبیعی روز را تقلید می کند بدون اینکه دمای اتاق عمل را افزایش دهد.

علاوه بر این، نور ارائه شده توسط این چراغ ها رنگ ناحیه جراحی را تغییر نمی دهد. آنها برای از بین بردن سایه ها طراحی شده اند و از پانل های بازتابنده استفاده می کنند تا اطمینان حاصل شود که سایه های ایجاد شده توسط جراح روی محل جراحی نمی افتد. شرکت به توان تجهیز تعمیر چراغ اتاق عمل را نیز انجام میدهد که شما میتوانید برای اطلاع از قیمت ها به سایت به توان تجهیز مراجعه کنید.

انواع چراغ های جراحی: 

انواع مختلفی از چراغ های جراحی وجود دارد که ممکن است دارای یک یا دو بازو و لامپ های متعدد باشند که هر کدام برای ارائه نور خاصی قبل، حین و بعد از یک عمل پزشکی طراحی شده اند. این چراغ ها را می توان بر اساس نوع لامپ مورد استفاده آنها دسته بندی کرد. دو نوع متداول موجود در بازار تجهیزات پزشکی لامپ های هالوژن و لامپ های LED (دیود ساطع کننده نور) هستند.

چراغ های جراحی سقفی 

چراغ های جراحی دیواری 

چراغ های جراحی چرخدار قابل حمل

بسته به مدل، می توان از یک چراغ جراحی در هر سه پیکربندی استفاده کرد. به عنوان مثال، یک چراغ سقفی را می توان در یک نقطه ثابت در سقف اتاق عمل نصب کرد. به طور مشابه، چراغ‌های دیواری روی دیوارها نصب می‌شوند، که پیکربندی دیوار بیشتر با چراغ‌های معاینه مرتبط است تا چراغ‌های جراحی. برای افزایش تحرک، چراغ‌های جراحی اغلب روی زمین یافت می‌شوند که معمولاً روی چرخ‌هایی نصب می‌شوند که به آنها اجازه می‌دهد آزادانه در داخل اتاق حرکت کنند. در معاینات، از چراغ های کف متحرک اغلب استفاده می شود. هر یک از این سه نوع نقش مهمی در روشن کردن محل جراحی در حین عمل دارند.

عملکرد اصلی چراغ جراحی روشن کردن ناحیه جراحی بیمار، افزایش دید و راحتی در حین اطمینان از ایمنی در طول عمل است. با نور مناسب، کارکنان اتاق عمل می توانند به سطح بالاتری از کارایی در حین جراحی دست یابند و خطر عوارض را به حداقل برسانند. نور اسپکولار که از سطوح براق مانند ابزار جراحی منعکس می‌شود، نوعی روشنایی است که نقاط روشن را روی این اجسام برجسته می‌کند.

انواع چراغ اتاق عمل

هدف از استفاده از چراغ اتاق عمل ایجاد نوری مانند نور روز، بدون گرما، با عمق نفوذ بالا می باشد. روشنایی این چراغ ها را می توان با یک دکمه کم و زیاد کرد. دستگیره های روی این چراغ به جراح امکان تنظیم ارتفاع را می دهد و این دسته ها خاصیت استریل کنندگی نیز دارند. این چراغ ها با پایه به سقف اتاق عمل متصل می شوند و یا به صورت ثابت کار میکند. در ادامه تمامی انواع چراغ سیالیتیک موجود در سایت ما معرفی خواهد شد. همچنین انواع چراغ اتاق عمل در مقاله ای کامل به همراه ویژگی هایشان توضیح داده شده است که میتوانید آن را در بخش وبلاگ ما مطالعه نمایید.

 

چراغ اتاق عمل تک قمره

این چراغ تک قمره در برند های مارتین، ترامپف، مکت، فیمد و دکتر ماخ در سایت ما موجود است.یکی از انواع چراغ سیالیتیک، چراغ تک قمره است که مصرف انرژی پایین و تولید حداقل حرارت و مزیت نور سرد از ویژگی های آن می باشد. این ویژگی ها کارایی بالا و توانایی استفاده از محصولاتی را تضمین می کند که مطابق با آخرین پیشرفت های فناوری، استانداردهای جهانی را برآورده می کنند. در حوزه طراحی الکترونیکی، ادغام آخرین نسل از LED های SMD و پیکربندی و کنترل نور به دلیل روشنایی طولانی مدت و پایدار ارائه شده توسط این لامپ ها،.

 

چراغ سیالیتیک دو قمره

باید بدانید که ابن چراغ مجهز به لامپ های هالوژن یا ال ای دی هستند که نور سفید را بدون بالا بردن دمای بیمار یا وسایل جراحی ساطع می کنند. این چراغ دو قمره برای از بین بردن سایه ها و خطاهای بینایی طراحی شده است. یکی از برندهای مطرح چراغ های جراحی دو قمره، برند MAQUET است. علاوه بر این، نور تولید شده توسط لامپ های جراحی، رنگ بافت تحت درمان را تغییر نمی دهد. علاوه بر این، چراغ اتاق عمل از نظر عملکرد، تعداد اجزا، روشنایی، تعداد لامپ ها و سایر گزینه ها به طور قابل توجهی متفاوت هستند. این چراغ ثابت دارای طراحی دو قسمتی با فناوری کنترل لمسی است.

چراغ جراحی سه قمره

این چراغ جزو تجهیزات پزشکی است که معمولاً در بیمارستان ها یافت می شوند و برای روشن کردن اتاق های عمل استفاده می شوند. هدف اصلی این چراغ ها تولید نوری است که نور طبیعی خورشید را تقلید می کند و در عین حال گرما را به حداقل می رساند و نفوذ عمیق تری ایجاد می کند. این چراغ جراحی برای روش های مختلف ضروری هستند و روشنایی لازم را برای جراحان و کارکنان اتاق عمل ارائه می دهند.

چراغ سیالیتیک چهار قمره

این چراغ یکی از پرطرفدارترین چراغ اتاق عمل میباشد که از لامپ های زنون یا هالوژن استفاده می کنند و نکته قابل توجه این است که لامپ های زنون گران تر هستند، در حالی که لامپ های هالوژن معمولا استفاده می شوند و نور کافی را ارائه می دهند. علاوه بر این، این چراغ های جراحی مجهز به لامپ های پشتیبان هستند که در صورت خرابی نور اولیه فعال می شوند. لامپ جراحی چهار بازوی ثابت توسط پزشکان، جراحان و متخصصان برای روشن کردن بهینه ناحیه جراحی و افزایش دید در طول عمل استفاده می شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.