اشنایی با چراغ اتاق عمل و کاربرد آن

۹ بازديد

  اشنایی با چراغ اتاق عمل و کاربرد آن

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش با بهترین قیمت چراغ اتاق عمل

در ادامه بحث به معرفی نور جراحی و اهمیت آن در اتاق عمل می پردازیم. قیمت چراغ اتاق عمل را نیز بررسی مینماییم.

چراغ اتاق عمل روشنایی لازم را برای جراح فراهم می کند و امکان دید واضح بافت ها و نواحی درگیر در طول عمل جراحی را فراهم می کند. در حالی که بسیاری ممکن است نور جراحی را شبیه به چراغ های استاندارد تصور کنند، این تصور گمراه کننده است، زیرا تفاوت های قابل توجهی بین آنها وجود دارد و قیمت چراغ اتاق عمل به این موارد بستگی دارد.

علاوه بر این، نباید سایه ایجاد کند تا اطمینان حاصل شود که سایه جراح روی بافت های بیمار نمی افتد. یکی دیگر از ویژگی های مهم نور جراحی این است که باید نور کافی و استانداردی را به داخل بافت ها نفوذ کند. .

چراغ های اتاق عمل  یکی از اساسی‌ترین و حیاتی‌ترین ابزارهای مورد استفاده در اتاق‌های عمل برای روشن‌کردن محل جراحی و افزایش دید ساختارهای کوچک و کم کنتراست در نواحی عمیق یا حفره‌ها هستند.

لیست قیمت انواع چراغ اتاق عمل در سال 1403

چراغ اتاق عمل در انواع مختلف سقفی و ثابت در سایت به توان تجهیز احیاء موجود است و شما میتوانید تمامی انواع این چراغ ها را با بهترین قیمت از سایت ما تهیه نمایید. به دلیل قیمت دلار و نوسان قیمت چراغ سیالیتیک در سایت ما متغییر است و میتوانید برای اطلاع از قیمت چراغ اتاق عمل مختلف و مناسب با کارشناسان ما تماس بگیرید.

همچنین این چراغ ها در مدل های تک قمره، دو قمره، سه قمره، چهار قمره و پنج قمره در سایت ما موجود است و برندهای معروفی همچون برند مارتین، دکتر ماخ، ترامپف، مکت، دراگر، فیمد، هانالوکس، فردوز، پرتابل، سهاطب و برشتولد موجود میباشد. سایت ما همچنین در زمینه ملزومات چراغ اتاق عمل نیز فعالیت دارد و شما میتوانید برای آشنایی بیشتر به صفحه مربوطه در سایت ما مراجعه نمایید.

ملاحظات مهم در طراحی چراغ اتاق عمل

  • طراحی باید امکان حرکات و تنظیمات مختلف را فراهم کند.
  • اجزای بازوی سیستم نور باید قابلیت استریل شدن را داشته باشند.
  • پس از تنظیم موقعیت مناسب، سیستم باید قفل شود تا از شفافیت و روشنایی کافی در ناحیه مورد نظر در طول عمل جراحی اطمینان حاصل شود.
  • برخی از چراغ های جراحی دارای میدان دید قابل تنظیم هستند که در صورت لزوم باعث کاهش روشنایی در محیط جراحی می شوند.
  • به دلیل استفاده طولانی مدت از این لامپ ها، به حداقل رساندن تشعشعات و انتشار گرما برای جلوگیری از خشک شدن بافت های جراحی و ایجاد اختلال در تیم جراحی ضروری است.
  • طراحی باز باید اتلاف گرما را تسهیل کند و با یک فن برای گردش هوا در سیستم روشنایی تکمیل شود.
  • نور اتاق عمل باید طوری طراحی و اجرا شود که سایه ها را به حداقل برساند و اعوجاج طول موج های رنگی مختلف را کاهش دهد.
  • توصیه می شود که شدت نورهای جراحی را از طریق یک دیمر یا از طریق کنترل هایی که امکان تنظیم اندازه میدان و تنظیم فوکوس را فراهم می کنند، تنظیم کنید.

 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.